Drømmedag på Ullevål!

Råde jenter på OBOS-drømmedag!

Deltakere fra Østfold inntar landskamparenaen for å oppleve en drømmedag

Sammen med flere fra Østfold Fotballkrets fikk jentene fra Råde Idrettslag en flott dag på landskamparenaen Ullevål som avsluttet med norsk seier 1-0 over Nord Irland.

Jenten tok buss inn, og startet omvisning på Ullevaal ca 15.00.  Jan Gunnar Solli og Thore Andre Krystad fra NFF guidet spillerne rundt på anlegget.

Vi var på indre bane, i TV-studio, i Fanzone på utsiden og spilte fotballdart, før omvisningen ble avsluttet med en Kahoot i losjen vi hadde som base.  De tre beste totalt i fikk hver sin landslagstrøye i premie.

Etter omvisningen var det flere foredrag.  Eddie Thomas fra OBOS snakket om det å skaffe seg sin første bolig.  Håkon Grøttland fra NFF snakket om det å ta eierskap og ansvar for egen utvikling, før Cathrine Dekkerhus fra Stabæk snakket om kombinasjonen toppidrett og utdanning.

Gode foredrag som ikke bare handlet om idretten, men hvordan det å være en del av et fellesskap i idretten også gir egenskaper som kan være gode i forhold til alle valg ungdommene skal ta de nærmeste årene.

Etter foredragene var det tre-retters middag, og under middagen kom Jan Gunnar Solli med siste info rundt landslaget, startellever, taktikk og hvordan Norge ønsket å fremstå.  Alf Inge Håland og Jan Åge Fjørtoft stakk og innom losjen, med flere tips til deltakerne.