Julie tar nye utfordringer!

Julie tatt inn i det gode selskap!

Julie var fornøyd med egen innsats på sin turnè til Nord Norge med FBK rekrutt

Julie Hulleberg har tatt steget opp til det nest høyeste nivå inne håndballen gjennom samarbeidet mellom Fredrikstad Ballklubb og Råde Idrettslag.  Det er inngått en partnerskap avtale mellom klubbene og Julie er fortsatt Råde spiller selv om hun spiller for FBK – rekrutt.

Julie har vært med på en spennende tur med helge tur til Nord-Norge i en skikkelig turne.  Turen startet i Bodø hvor laget møtte Junkeren før turen gikk videre til Tromsø dagen etter.  Resultatmessig ble ikke turen så bra, to tap for FBK-rekruttene, men mye god læring og erfaring fikk jentene med seg.  Julie fikk mye spilletid i begge kampene og hun scoret i begge kampene, ett mot Junkeren og to scoringer mot Tromsø.  Julie var fornøyd med egen innsats, men ikke resultatene. Spennende å følge Julie videre se hennes utvikling på dette nivå.

Lagvenninnene i Råde J16 har deltatt i Drammen Cup.  Der ble det et knepent 1-måls tap i kvartfinalen, men veldig mye bra spill og en god oppkjøring inn mot sesongstart.

Råde 2 i 5. divisjon kvinner sesongåpnet med en solid 25-15 seier mot Drøbak/Frogn 2.  Dette var en bra start på sesongen som fort kan bli veldig positiv sportslig sett.