Lei start på høstsesongen!

«Bruntrøyene» ble for sterke!

I serie premiere mot Borgen slet Råde seg til en 2-1 seier, men også den gang var Borgen på høyde spillemessig.  Råde startet kampen med å ta ledelsen både 1-0 ved Vegard Gildseth Andersen og 2-0 ved nykommer Issa Karouni,  men det viste seg ikke å holde denne gangen.  Borgen overtok kontrollen og ville så mye mer enn hjemmelaget, og fikk en komfortabel 4-2 seier i idrettsparken.

Flere av bortelagets mål kom på personlige feil som bortelaget utnyttet til det fulle og hele og fikk noen enkle scoringer som en konsekvens av egne feil.  På dette nivå har man ikke råd til å gjøre slike feil bakover i banen, da blir man straffet og denne gang til de grader.

Vi fant, til tross for en dårlig dag på jobben for mange, to av hjemmelagets spillere som ville så gjerne.  På midtbanene slet og jobbet Julius Adaramola og junior keeper Thorbjørn Lund Onsaker kan ikke lastes for noen av målene,  han reddet bl.a et straffespark og i tillegg hadde noen gode inngripen på farlige sjanser fra Borgen side.

Dette kan ikke Råde være fornøyde med og må finne frem til det morsomme spillet som laget til tider viste i vårsesongen.  Det er mange kamper igjen og når alle gjør jobben sin på treningsfeltet vil sikkert hyggelige resultater igjen komme.