Morsom kamp tross tap!

Råde IL fikk en lærepenge av FFK 2!

Det er alltid morsomt med lokal derby og i 4.divisjons kampen mellom Råde IL og FFK 2 fikk publikum mye å glede seg over.  6 mål, straffe, scoring fra 40 meter og mye god teknisk fotball.

FFK 2 viste seg å være det sterkeste laget denne mandagskvelden og selv den ihuga hjemmesupporter måtte innrømme at det beste laget vant.  FFK 2 tok med alle poengene etter seier 4-2.

FFK  sliter i OBOS ligaen og det er merkelig at ikke noen av spillerne fra annet laget spiller på klubbens høyeste nivå. Flere hadde veldig god teknisk ferdighet og god fotballforståelse.  Råde hang ikke med i første omgang og FFK 2 ledet 1-0 til pause, men starten på andre omgang  ble en opptur for hjemmepublikum, Jon Andre Fredriksen utlignet på et flott skudd fra 16 meter for så, fra samme mann, som var han årvåken og så at borte keeper stod langt ute og sendte av gårde skudd fra 40 meter som curlet elegant i mål, til stor glede for alle som er glad i Råde.

Tross tap og en tredjeplass på tabellen viste også hjemmelaget god fotball og må mobilisere til ny kamp lørdag borte mot Tistedalen, ingen lett bortekamp.  Lykke til