Morten Skagevang tar styringa!

Sterkt trenerteam på plass i idrettsparken!

Morten Skagevang skal lede det nye trenerteamet

Fotballstyret har jobbet godt siden serieavslutningen og kunne denne uke presentere både nytt trenerteam og nysigneringer.  En god «gammel» stjernespiss fra glansdagene på 80 tallet har nå tatt ansvar for et sterkt team.  Morten Skagevang skal sørge for at hele teamet går i takt og at all den kompetansen som hver og en besitter blir utnyttet riktig slik at den sportslige utvikling kommer på et høyere nivå.

Sammen med seg i trenerteamet får Morten fysisk trener Atle Mortvedt, hans ansvar er basis og styrke, Vidar Martinsen skal fortsatt spille, men også være med i trenerteam med sin kompetanse, Even Juliussen kommer fra Sprint/Jeløy  og skal være analyse eksperten blant trenere.  Videre har en «gammel kjenning» igjen sagt seg villig til å tre inn i et trenerteam i Råde, Roar Johansen.  Hans daglige virke er som markedssjef i Sarpsborg 08, men skal samtidig bidra for Råde med all sin erfaring som trener på høyt nivå.

Spennende og ikke minst tøft av Råde IL Fotball å satse så ambisiøst, men dette betyr at ledelsen mener noe med sin satsing.

Mange nye unge spillere har signert for Råde IL

Mange nye unge fremadstormende spiller har også funnet veien til Råde og idrettsparken og skal kjempe om plass på lage(ne) A-lag – rekrutt og junior.  Råde har blitt en attraktiv klubb og mange ønsker å bidra i klubben.  Det gror veldig godet i Råde, men med så mange nye har også noen takket for seg og vil bli savnet. Jon Andrè Fredriksen, Simen Brenne og Per Morten Kristiansen prioriterer litt annerledes neste år.  Takker disse for en kjempe innsats i Råde.