Overbevisende mot MFK 2!

Råde A-lag har mange som ønsker å bidra!

Tobias puttet på to nye mål i kampen mot MFK rekrutt

I de siste kamper har Råde vist at de har en fantastisk bredde av etablerte erfarne spillere og mange unge sulten som ønsker å vise seg frem.  Flere junior spillere har fått prøve seg på A-laget og ingen har gjort skam på hva de har prestert. Spesielt har Tobias Eugen Guttulsrød markert seg siden han ble fast inventar på A-laget.  Scorer jevnt og trutt og er alltid en trussel i motstanderens forsvar.  Tobias tegnet seg for to nye scoringer i kampen mot Moss FK 2. lag.

Råde ble noen nummer for store i kampen mot MFK rekrutten og vant tilslutt hele 8 – 1 på Melløs kunstgress.  Etter at Tobias hadde gitt laget ledelse til pause med to scoringer var det ringreven Jon Andre Fredriksen som scoret 2, Reda Chikh (2), Keywn Ahmadi og Ishaq Segtnan som sørget for bortelagets scoringer.

 

 

 

 

Rinor Topallaj fikk sin debut for Råde i kampen mot MFK rekrutt

Råde A-lag hadde også med seg en ny spiller til denne kampen.  Rinor Topallaj meldte overgang til Råde denne uken og fikk sin debut mot MFK.  Dette er en spennende spiller som har spilt både i Sarpsborg 08 rekrutt og Kvik Halden.  Spennende bekjentskap i Råde drakta.  Gleder oss til følge Rinor i idrettsparken