Champions Cup i solskinnet!

100 lag med jenter og gutter deltar!

Pokalen som alle deltakere tok med seg hjem

Så var helgen kommer hvor Råde IL Fotball arrangerer Champions Cup for gutter og jenter i klassene 5-er fotball lørdag og 7-er fotball søndag.

 

 

 

 

 

 

 

Arrangementskomiteen hadde full kontroll på arrangementet

Solen skinner som alltid når idrettslaget inviterer til Champions Cup og arrangørene er så drillet på hvordan dette skal gjennomføres og føler seg sikre på et vellykket arrangement.  Arrangementskomiteen består av fotballgruppas styre som ønsker å gi en stor takk til alle medhjelpere og frivillige som står på hele helgen for å få gjennomført et prikkfritt arrangement.

 

 

 

 

Lagene viser stor glede når de etter endt turnering får overlevert sin populære Champions Cup pokal m/diplom.  Bildene viser Rygg IL gutt 2009 og Råde IL gutt 2008 som jubler for premien.

 

 

 

 

Debutanter Råde IL jenter 2009

Råde IL jenter 2009 startet med obligatorisk trening våren 2018 og de er derfor med i sin første skikkelige turnering.  Jentene syntes det er spennende å få være med på denne turneringen, selv om noen syntes solen var litt sterk og varmen plaget noen av jentene, men de gledet seg til kamp.

 

 

 

Saltnes Sportsklubb klare til kamp

Naboklubben Saltnes Sportsklubb var også representert i turneringen og hadde en skikkelig “pepptalk” før de skulle ut i første match.  Dette laget var en god blanding med både jenter og gutter og laglederne Magnus Holme og Kristoffer Thuve ga de siste instrukser før det hele startet