Tennis

VELKOMMEN TIL TENNIS I RÅDE – 2019

En ny sesong står for tur og styret i Råde IL`s tennisgruppe ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen. Våre bra tennisbaner står nå klare til bruk rekordtidlig i år. Hos oss er vi alle mosjonister, så ta frem ny eller gammel rackert, så skal vi hjelpe deg i gang. Ta gjerne med deg venner for å spille.

 

TRENINGSAVGIFT/ RÅDE IDRETSLAG

For at du skal spille hos oss trenger hver og en å løse inn en

Barn/junior/ungdom     kr  200,- Ungdom til og med 19 år

Senior                                   kr   900,-

Familie                                 kr 1800,-

Vi har sett det nødvendig å øke årets treningsavgift. Spesielt det at det leies inn hjelp gjør det dyrt å gjøre i stand banene. De som er med på dugnaden vil få redusert treningsavgift neste år, med kr 300 pr senior og kr 300 på familie treningsavgiften.

Nye medlemmer kan betale avgiften til konto nr; 1080. 21. 45743.  Alle nye medlemmer må sende oss en e-post på  leder.tennis@raadeil.no. Her det opplyses navn for alle personene betalingen gjelder for og fødselsdato.

Medlemskapet i tennisen medfører at det det løses inn medlemskontingent til Råde IL. Denne skal betales til tennisgruppen for nye medlemmer. Er du/dere medlem av andre undergrupper gis det melding om dette på mail til leder.tennis@raadeil.no og det skal selvfølgelig ikke betales dobbelt. For tiden er kontingenten slik;

Barn/junior         (≤ 18år)                              kr  200,-

Senior                                                                   kr  400,-

 OBS. For eksisterende medlemmer blir det sendt ut faktura med kontonummer til Råde idrettslag som skal benyttes for både treningsavgiften og kontingenten til idrettslaget.

Når betaling av medlemsavgift og treningsavgift er registrert vil du få utlevert ett nøkkelkort. For å få det tilgjengelig raskere ta kopi av den gjennomførte betalingen og send den til oss på e-post.

 

AKTIVITETER:

Den børstes støv av den gamle onsdagstennisen, hvor det er mulig å dra ned på banene og få spille med andre. Tennisen vil forsøke å av holde en turneringer i løpet av året, så følg med på oppslagstavlen. ER det slik at det er ønskelig med kurs så gi tilbakemelding om det på leder.tennis@raadeil.no.

Når det gjelder bruk av banene så henvises til oppslag om BANEREGLEMENT. Vi ber om at nøkkelkort henges opp på tavlen.

 

UTVIKLING AV ANLEGG

Vi ser at banedekket begynner å bli tynt enkelte steder, slik at det vil bli foretatt undersøkelser for rehabilitere banene med tanke på å få lagt på mer grus i løpet av året. Styret jobber fortsatt med vurdering om nytt banedekke. Det er tanker om kunstgress/fastdekke.

Samtidig må brakkene males ferdig, noe som vi startet opp snarest mulig.

Styret for tennisen for 2019, ta gjerne kontakt med oss:

Leder:              Bård Hansen                  48 18 38 40
leder.tennis@raadeil.no / baardsmejl@gmail.com

Sekretær:         Ikke besatt

Økonomi:        Morten Ek                      91 85 49 78
kasserer.tennis@raadeil.no / Morten.Ek@Kemnerenifollo.no

Styremedlem:  Rolf Hansen                69 28 49 88 / 90 55 65 90
rolfwbarf@gmail.com

Anlegg:            Dag Erik Skaare           92 05 40 23
desk@fredrikstad.kommune.no

Sportslig:         Per Bjørn Aasen           92 60 34 75
pbaasen@hotmail.com

Styremedlem: Paul Stronegger          93 48 10 71/69 28 24 09