Heder til Råde IL Håndball!

Beste arrangør!

Fornøyd håndball leder Phuong Eriksen

Råde IL Håndball får hvert år tildelt “Minirunden” fra Norges Håndballforbund region Øst.  Dette er et arrangement for barn i aldersgruppen 8 – 9 år.  Hele 20 lag deltar på disse “minirundene” og det er et stort arrangement som gjennomføres.  “Minirunden” startet for 6 år siden og det blir ved hvert arrangement gjort en vurdering av NHF.  Kriteriene er toalettfasiliteter, speakertjeneste, kiosk betjening, mottakelse, generell gjennomføring, servering, musikk bl.a.

Mange aktive og foreldre møtte opp på avslutningen

I år falt valget på Råde IL Håndball som “Beste sesongs arrangør” av “Minirunden”.  Dette er en fantastisk heder å motta.  Representanten fra NHF Anki Spanik, ansvarlig for barne håndballen i Norge for de yngste og i tillegg er ansvarlig for inkludering innen håndballfamilien, hadde med seg en gavesjekk pålydende kr. 10 000,- som ble overrakt til leder av håndballgruppa, til stor applaus fra alle fremmøtte.

Råde IL Håndball arrangerer også “Loppetassen”, et arrangement for barn i alderen 6 – 7 år.  Her deltar også ca. 20 klubber og lag.