Hjemmetrening i disse coronatider!

Barne -og ungdomsfotballen!

Sportslig leder Barne -og ungdomsfotball Lars Martinsen

Sportslig leder, Lars Martisen, i Barne -og ungdomsfotballen i Råde IL har laget et oppsett på hvordan barn og ungdom kan gjennomføre egen trening hjemme.

Ungdomsgruppe:

Hei alle sammen.

Det er laget planer for alle i ungdomsfotballen. Dette er generelle planer som skal passe for alle, og som vi mener alle skal ha et godt utbytte av, både fotballmessig, men også fysisk.

De planene som er laget er frivillige planer, og ikke en typisk ukesplan. Vi ønsker å oppfordre til aktivitet, men også fotballspesifikk trening.

Dette er en plan for jenter og gutter i ungdomsavdelingen. Del disse på sidene for de respektive lagene og få det ut til spillere og foreldre.

Gi gjerne tilbakemeldinger på ønsker og behov fremover, så skal vi gjøre vårt beste for at barna/ungdommen har et tilbud selv om det er en spesiell situasjon vi er inne i.

Oppsett for hjemmetrening følg linken!

210320 Hjemmetrening Råde IL barnefotball[2517]

Barnefotballen:

Hei alle sammen.

Det er laget planer for alle i barnefotballen. Dette er generelle planer som skal passe for alle, og som vi mener alle skal ha et godt utbytte av, både fotballmessig, men også fysisk. De planene som er laget er frivillige planer, og ikke en typisk ukesplan. Vi ønsker å oppfordre til aktivitet, men også fotballspesifikk trening.

Dette er en plan for jenter og gutter i barnefotballen.

Del disse på sidene for de respektive lagene og få det ut til spillere og foreldre. Gi gjerne tilbakemeldinger på ønsker og behov fremover, så skal vi gjøre vårt beste for at barna har et tibud selv om det er en spesiell situasjon vi er inne i.

Attachments