Jentene inntok idrettsparken!

Jente fotballen mer attraktiv en noen gang!

I mange år har Østfold Fotballkrets vært arrangør av turneringen “Alle jenter på banen”, men etter at kretsen ikke lenger har ansvar for Østfoldhallen, kunne ikke kretsen stå som hovedarrangør.  Råde IL Fotball tok “hansken” og tilbød seg å arrangere denne turnering i idrettsparken.

Målet med turneringen er å sette fokus på jente fotball.  Flere jenter ønskes å spille fotball og med hele 80 deltakende lag viser det seg at dette er viktig for å utvikle jentene til å bli gode fotballspillere.  Landslaget for damer viser i disse dager at det nytter å nå langt også for jenter/damer.  I turneringen deltok jenter fra de yngste til junior og det ble vist stor glede og entusiasme i idrettsparken lørdag og søndag.

Stor aktivitet og mange jenter deltok

Råde IL fotball gjennomførte arrangementet veldig bra og fikk mange positive tilbakemeldinger om et flott arrangement i et flott anlegg.  Det myldret med spilleglade jenter på begge kunstgressbanene. Råde IL fotball håper dette kan bli et årlig arrangement og at deltakerantallet vil øke med årene.