Jenter 13 tar jobben!

Rusken aksjon for Jenter 13 i håndballen!

Store mengder søppel ble plukket på to timer

Mc Donald har tatt søppel problematikken på alvor og i samarbeid med de lokal idrettslag organiserer hamburgerkjeden “RUSKEN” aksjon lokalt.  Kjeden mener dette er et godt tiltak for å holde nærområdene rene.  I tillegg merker kjeden at det å delta på RUSKEN skaper gode holdninger til miljøet.

Sammen med Råde IL Håndball Jenter 13 brukte de denne dagen til å plukke søppel i nærområdet.  Det viste seg at dette var det virkelig behov for, store mengder søppel ble plukket i området rundt Mc Donald i bygda.

 

 

Håndballen Jenter 13 var flinke å samlet mye søppel

Råde IL v/håndballgruppa ser på dette som en viktig del av å holde hjembygda så fri for søppel som mulig.  Jentene som deltok tar sitt ansvar og hjelper til og er med på denne dugnaden.  Jentene var selv veldig overrasket over hvor mye søppel som lå spredd ute i naturen.

 

 

 

 

Egne vester for anledningen

Mc Donald hadde for anledningen laget egne refleks vester med påskrift at de i samarbeid med Råde IL sørger for å ta søppel på alvor.  Mc Donald er i tillegg en god samarbeidspart for idrettslaget og det er da naturlig at de står sammen i en slik “RUSKEN” aksjon.

 

 

 

 

Aksjon Rusken ble avsluttet med et godt burger måltid

Jentene ble”premiert”, som takk for hjelpen, med et godt burger måltid fra Maccern.