Kunstgress i fokus!

Råde IL i godt selskap!

Arbeidet med ny kunstgressbane tar form

Råde Idrettslag har som kjent valgt å bygge ny kunstgressbane uten SBR (gummi granulat).  Nå viser det seg at det politiske landskapet har sett og hørt hva Råde IL har besluttet og nå er det fokus på dette i Østfold Fylkeskommune.  Mange har vist interesse for idrettslagets prosjekt og vi har stadig noen som ønsker å høre på vår prosess og beslutning og hvorfor.

Delegasjoner fra kommuner og fylke, Sparebank 1 Østfold/Akershus og Sparebankstiftelsen har fattet interesse og idrettslaget har hatt informasjonsmøter hvor vårt valg blir tatt godt i mot.

Fiber produsent Morton Extrusionstechnikl GmbH v/managing Director Jürgen Morton-Finger skriver til Råde IL at storklubben Ajax har vært på befaring på en tilsvarende bane i Berlin og nå har Ajax besluttet å anlegge tilsvarende kunstgressbane uten innfyll som en treningsarena.  Ajax melder (sitat) “we didn’t believe that å Non Infill System can performance on such å high level”.

Fremdriften på kunstgressbanen er at det nye gresset skal legges fra 20. juni og går alt som planlagt kan banen være klar rett over ferien.

Råde IL har gjort (tror vi) et riktig valg og mange er nysgjerrige på vårt prosjekt.  Råde IL i FOKUS