Med i toppen!

Nye spennende spillere klare!

Edvard Vestby debuterte for Råde og ble kåret til banens beste.

Råde IL Fotball har vært aktive på overgangsmarkedet denne sommeren og signert 3 nye spillere.  Dette er spillere som alle har spilt på et høyere nivå enn hvor Råde spiller og er derfor en klar forsterkning av troppen.  To debuterte, Edvard Vestby og Jiress Suka Suka, i seriekampen mot Idd.  Begge viste gode fotballferdigheter og blir helt klart viktige spillere i høstkampene.  Edvard Vestby bli også kåret til BB av en lokal jury.  I tillegg har også Magnus Hart signert for Råde, men ble ikke klar til denne kampen.

Jiress Suka Suka vist gode takter i sin debut for Råde.

Kampen mot Idd startet positivt i første omgang og hjemmelaget hadde god trykk på motstander.  Fatos Berisha fikk mulighet fra 11-meters merke og var sikker fra krittmerke, 1 – o til hjemmelaget.  Mathias Dahl fulgte opp en kanon fra nærmere 20 meter via stanga og i mål, en flott scoring.

2. omgang ble ikke like dominerende for hjemmelaget og motstander reduserte til 1 – 2 før Tobias Guttulsrød sikret 3 – 1 seier med å avslutte et flott angrep helt på slutten av kampen.  Råde er med i toppen.