Ny utstyrsleverandør til Råde Idrettslag!

Råde IL velger Evensen Moss AS og Craft

Etter mange år med Adidas som utstyrsleverandør til Råde Idrettslag gjør idrettslaget en endring.  Fra 01.01.2021 bytter idrettslaget til Craft/New Wave Norge AS

Valget av endring av leverandør er at nå ønsket idrettslaget å gjøre en endring og etter mange avveininger og fordeler/ulemper var helhets innrykket for Craft et valg vi tror vi får stor glede av.

Flere faktorer var årsak til bytte.  New Wave Norge AS har etablert seg i Råde Kommune og vi syntes «kortreist» var fristende.  Videre er alle gruppene i idrettslaget fornøyd med den kolleksjon Craft tilbyr.

Craft er i etableringsfasen når det gjelder samarbeidsavtaler med lag idretter som fotball og håndball og ønsket et samarbeid med Råde IL.

I tillegg til utstyrsleverandør av tekstiler til alle gruppene i idrettslaget har Craft New Wave Norge AS et stort tilbud av kommersielle varer som idrettslaget gjennom en, etter hvert, etablert nettbutikk skal kunne tilby spennende produkter fra det enorme utvalget.

Råde Idrettslag ser frem til et flerårig samarbeid med den lokale leverandør og håper dette skal bidra til en blomstrende butikk på både tekstiler til lag og ikke minst medlemmer og øvrige spennende produkter for eget bruk, give aways, firma gaver o.l.

Daglig leder hos Evensen Moss AS, Kjell Rune Lauritzen, sier dette om avtalen: «Evensen Moss har gjennom flere år hatt et tett samarbeide med New Wave knyttet til profil- og arbeidstøy. En partner som leverer raskt og presist. Vi gleder oss nå til også å levere Craft Teamwear gjennom denne nye avtalen mellom New Wave As, Evensen Moss Råde IL. En solid og god klubb vi har hatt avtale med i flere år.»

Craft/New Wave er også fornøyde med avtalen: «For Craft var det naturlig å se mot «naboen» Råde IL, og er stolte av å kunne levere all tekstil til klubbens mange idretter de kommende årene. Vi kjenner klubben gjennom lokal forankring, og Evensen Moss AS kjenner vi godt gjennom mange års samarbeid innenfor andre segmenter.»