Så nært, men dog så uendelig fjernt!

En stor takk til alle som har bidratt til en spennende sesong!

Målscorer i kampen mot Ås, blid og fornøyd før resultatet fra Selbak var kommet

Råde Idrettslags A-lag har nok en gang bevist at de hører hjemme litt høyere i seriesystemet.  Sesongen 2016 vant laget 4. divisjon, men rykket ikke opp pga nytt seriesystem.  Da var det bare å starte på nytt og laget har gjennom hele sesongen vært med å kjempe i toppen.  Det er to lag som skilte seg litt ut og som tilslutt hadde en fight helt til siste serierunde på overtid.  Vant Råde og Selbak spilte uavgjort eller tapte ville Rådet ta plassen i 3. divisjon og resultatet mellom Selbak og Borgar var 1 – 1 til det 95 minutt hvor Selbak klarte å kjempe inn seiersmålet og med det vant 4. divisjon med to poeng og rykker opp.

Det har vært en flott sesong av både Råde A-lag og Råde Rekrutt.  Rekruttene rykket opp til 5. divisjon og a-laget kom på en hederlig, men noe skuffende 2. plass i sin avdeling.  Alle håper at laget samler seg og tar nye tak for neste sesong og stiller et like godt lag som i år og fortsatt har mål å komme høyere i seriesystemet.

Alle skal ha en stor takk for sesongen 2017 både spillere, ledere og ikke minst supportere, alle kommer sterkt tilbake i 2018.