Vel gjennomførte romjulscuper!

Råde-damene vant Larkollens romjulscup

(Råde–Larkollen 28–24) Rådes håndballdamer var best i comebacket for lokalhåndballens romjulscup.

4. divisjonslaget til Knut Egil Myrvang (bildet) slo Larkollen med fire mål i den avgjørende kampen, og holdt unna selv om de grønnkledde gjorde et hederlig forsøk på en god sluttspurt.

Råde feide også over Rygge med hele 33–20. Rygge ble likevel toer i turneringen, siden de slo arrangørklubbens damer med tre mål.

Vestby havnet sist av de fire lagene som deltok i Larkollenhallen.

Etter mange år uten et romjulstilbud, dro altså Larkollen i gang den populære og tidligere tradisjonsrike feriehåndballen igjen i år. Og skal vi tolke ut fra tilbakemeldinger og stemning i Larkollenhallen, ble dette tiltaket svært godt mottatt av de deltakende klubbene.  Og ønsket om å gjenta suksessen i 2018 ble også sterkt ytret.

Veldig hyggelig at Råde igjen har et damelag som virkelig viser krefter og nå har håndball gruppa virkelig mye spennende på gang.  Jenter 19 skal ut i skikkelige kamper denne våren og bring serien starter opp 4 februar med gruppespill i Rådehallen.  Mer informasjon kommer på hjemmesiden.

A-laget fotball til semifinale i Romjulcupen i Østfoldhallen!

Også herrelaget i fotball har vært i aksjon i romjulen og gjorde sine saker bra.  Laget gikk greit til sluttspillet og vant 8-delsfinale – kvart finale før de møtte Kråkerøy i semifinalen.   Råde ledet 3-0 etter 1-0 på straffe, men det virket som kreftene etterhvert tok slutt og Kråkerøy klarte å sette inn vinnermålet til 4-3 rett før slutt.  En meget hederlig innsats av gutta fra Råde.  Dette var den første forsmaken på hva man kan forvente av sesongen 2018.  Mange nye spillere skal vise seg frem i treningskampene utover vinter og vår og det blir spennende å se hvor sterkt Råde blir den kommende sesong.