Aktivitetsuke for barn i Råde IL

I år som i fjor gjennomførte vi gratis aktivitetsuke for barn i Råde IL. Dette ble en flott uke i Idrettsparken, hvor 55 barn i alderen 7-11 år fikk være med på mange ulike aktiviteter.

Hoppetau var kjempepopulært innslag for både jenter og gutter

Hver dag har det vært to organiserte treningsøkter i tillegg til fri aktivitet og lek i idrettsanlegget.
De organiserte aktivitetene har inneholdt fotball, håndball, tennis, friidrett og eSport.

Mandagen hadde også avtalt samarbeid med Råde BMX, noe som var veldig populært.

Mellom de organiserte aktivitetene var kreativiteten og aktiviteten høy, barna hoppet tau, spilte boccia, brettspill og bordtennis, i tillegg til at det ble tegnet hundrevis av flotte tegninger og to av dagene var det så varmt at vi fant frem vannsprederen.

På onsdagen tok vi i bruk det utvidede nærområdet, og tok med barna på tur i Risseløypa. Vi trodde turen rundt ikke ville ta så lang tid, men vi hadde ikke tatt med i beregningen at blåbærene sto på sitt flotteste. Så turen varte noe lengre enn planlagt, og alle barna var meget fornøyde og ganske så blå om munnen når de kom tilbake.

Barna fikk også og frukt hver dag, på menyen sto brødmat, pasta, ostesmørbrød og havregrøt. Vi fikk kjørt oss godt på kjøkkenet disse dagene, for barna ble definitivt sultne av all aktiviteten.

Med oss til å organisere og gjennomføre dette disse ukene har vi hatt med oss en flott gjeng med både voksne og ungdommer fra klubben. Dette er i tillegg til et tilbud til barna som er med, en mulighet for oss å tilby sommerjobb til noen av ungdommene i klubben.

I fjor fikk vi støtte i form av Covid-19 midler fra staten, i år var det Råde Kommune som selv fant midler til å støtte oss i gjennomføringen av denne aktivitetsuken. Vi håper dette er starten på en årlig tradisjon og at vi finner samarbeidspartnere som kan støtte oss i gjennomføringen av dette flotte tiltaket også i årene som kommer.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle