E-sport

Velkommen til Råde IL E-sport!

Har du lyst til å være med på E-sport?

Råde IL tok E-sport opp som egen gruppe på årsmøtet i mars 2019. Oppstarten skjedde samme år, men vi har ikke kommet ordentlig i gang før i 2021, grunnet COVID-19 og restriksjoner.
I klubbhuset vårt har vi investert i en egen fiberlinje og gamingutstyr; Playstation, Gaming-PCer, gamingpult og gamingstoler, blant annet. Vi har egen Discord og Twitch-kanal.

Ønsker du selv eller barnet ditt å bli en del av Råde IL eSport? Meld dere på ved å trykke på knappen under!

Råde IL e-Sport er i gang!

I E-sport må utøveren bruke sine fysiske og mentale ferdigheter til å konkurrere i ulike spill. I Råde IL E-sport utvikles ferdighetene gjennom god sportsånd og godt samarbeid.

Råde IL er en breddeklubb, og dette gjelder selvsagt også E-sport. Alle fra 9 år kan melde seg inn og får prøve seg på treninger og kamper i de forskjellige spillene. I første omgang blir det lag i Fortnite, FIFA og Rocket League. Det er verdt å merke seg at enkelte spill og turneringer har aldersgrenser. E-sport forbundet har strenge retningslinjer når det gjelder aldersgrenser noe
vi tenker er veldig bra.

Hvilke spill spiller vi?

I første omgang spiller vi Fortnite, FIFA og Rocket League.

Medlemmene i Råde IL E-sport vil kunne påvirke hvilke spill vi satser på fremover. Hvis interessen er stor så kan vi melde på lag i eSport serien, også kalt Telialigaen. Typiske spill som kan være aktuelle er CS:GO, League of Legends, Overwatch med flere. Og selvsagt er det lov å spille hva som helst innenfor aldersgrensene på åpne gaming kvelder.

Vårt utstyr:

Vi har nå:

  • Playstation 4 med alt tilbehør.
  • Gaming PC’er med gaming pulter og stoler.
  • På klubbhuset har vi eget rom hvor vi kan spille seriekamper og trene. I tillegg har vi den store salen som også kan benyttes til treninger, samlinger og større arrangementer.
E-sport lag

I første omgang blir det lag i Fortnite, FIFA og Rocket League.

Vi jobber nå med å etablere flere lag i Rocket League og andre spill. Er du interessert så ta kontakt ved å sende en epost til esport@raadeil.no.

Medlemskap

Medlemskontigent Råde IL

Medlemskap i Råde IL E-sport består av en medlemskontingent og en treningsavgift.

Medlemskontingent til Råde IL er for tiden kr. 200,-. Denne bortfaller om utøveren allerede er medlem i en annen gruppe i Råde IL (f.eks fotball eller håndball).

Medlemskapet registreres gjennom Spond. Årlig treningsavgift 800,- (treningsavgift for 2021 settes til 300,-).

Medlemskapet dekker:
  • Treningsavgift med tilgang til spill-konsoller og pc-er (mus, tastatur og headset må tas med selv grunnet covid tiltak).
  • Medlemspris på turneringer og andre arrangementer.
  • For de som representerer Råde IL E-sport vil utgifter til turneringer bli dekket av klubben.

Siste nytt - E-sport

Temakveld
Barn og unge er mer utsatt på nett enn noen gang. Som...
For alle
Vi vet at det for mange er tøffe tider med høyere utgifter...
Aktivitetsuke i Råde IL
I år som i fjor gjennomførte vi gratis aktivitetsuke...
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.