E-sport

Velkommen til Råde IL E-sport!

Har du lyst til å være med på E-sport?

Råde IL tok E-sport opp som egen gruppe på årsmøtet i mars 2019. Oppstarten skjedde samme år, men vi har ikke kommet ordentlig i gang før i 2021, grunnet COVID-19 og restriksjoner.
I klubbhuset vårt har vi investert i en egen fiberlinje og gamingutstyr; Playstation, Gaming-PCer, gamingpult og gamingstoler, blant annet. Vi har egen Discord og Twitch-kanal.

Ønsker du selv eller barnet ditt å bli en del av Råde IL eSport? Meld dere på ved å trykke på knappen under!

Råde IL e-Sport er i gang!

I E-sport må utøveren bruke sine fysiske og mentale ferdigheter til å konkurrere i ulike spill. I Råde IL E-sport utvikles ferdighetene gjennom god sportsånd og godt samarbeid.

Råde IL er en breddeklubb, og dette gjelder selvsagt også E-sport. Alle fra 9 år kan melde seg inn og får prøve seg på treninger og kamper i de forskjellige spillene. I første omgang blir det lag i Fortnite, FIFA og Rocket League. Det er verdt å merke seg at enkelte spill og turneringer har aldersgrenser. E-sport forbundet har strenge retningslinjer når det gjelder aldersgrenser noe
vi tenker er veldig bra.

Hvilke spill spiller vi?

I første omgang spiller vi Fortnite, FIFA og Rocket League.

Medlemmene i Råde IL E-sport vil kunne påvirke hvilke spill vi satser på fremover. Hvis interessen er stor så kan vi melde på lag i eSport serien, også kalt Telialigaen. Typiske spill som kan være aktuelle er CS:GO, League of Legends, Overwatch med flere. Og selvsagt er det lov å spille hva som helst innenfor aldersgrensene på åpne gaming kvelder.

Vårt utstyr:

Vi har nå:

  • Playstation 4 med alt tilbehør.
  • Gaming PC’er med gaming pulter og stoler.
  • På klubbhuset har vi eget rom hvor vi kan spille seriekamper og trene. I tillegg har vi den store salen som også kan benyttes til treninger, samlinger og større arrangementer.
E-sport lag

I første omgang blir det lag i Fortnite, FIFA og Rocket League.

Vi jobber nå med å etablere flere lag i Rocket League og andre spill. Er du interessert så ta kontakt ved å sende en epost til esport@raadeil.no.

Medlemskap

Medlemskontigent Råde IL

Medlemskap i Råde IL E-sport består av en medlemskontingent og en treningsavgift.

Medlemskontingent til Råde IL er for tiden kr. 200,-. Denne bortfaller om utøveren allerede er medlem i en annen gruppe i Råde IL (f.eks fotball eller håndball).

Medlemskapet registreres gjennom Spond. Årlig treningsavgift 800,- (treningsavgift for 2021 settes til 300,-).

Medlemskapet dekker:
  • Treningsavgift med tilgang til spill-konsoller og pc-er (mus, tastatur og headset må tas med selv grunnet covid tiltak).
  • Medlemspris på turneringer og andre arrangementer.
  • For de som representerer Råde IL E-sport vil utgifter til turneringer bli dekket av klubben.

Siste nytt - E-sport

DSC09665 5
Det ble en hyggelig kveld på klubbhuset onsdag kveld....
Temakveld
Barn og unge er mer utsatt på nett enn noen gang. Som...
For alle
Vi vet at det for mange er tøffe tider med høyere utgifter...

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle