Årets Hederspris og Nils Lundebys Ærespris ble utdelt på Idrettslagets årsmøte

Nils Lundebys Ærespris skal etter kriteriene gis til ungdom i Idrettslaget som har gjort seg fortjent til en oppmuntring i en trenings- eller konkurransesituasjon eller i forbindelse med Idrettsarbeid.
Tobias ble nominer til prisen for sin innsats som spiller på A-laget, trener av lag i klubben og at han alltid stiller opp på frivillig basis på arrangementer i regi av fotballgruppa. Han stiller også opp på dugnader mer enn hva man kan forvente, og har i sesongen 2021 nesten pusset opp A-lags garderoben alene. 

Nils Lundebys Ærespris gikk i år til
Tobias Guttelsrød

Hedersprisen deles ut til en person eller et lag som har utmerket seg på det sportslige plan eller ved fortjenestefull innsats på en annen måte innen Råde Idrettslag. Morten ble nominert til prisen med begrunnelsen at han gjennom mange år har bidratt i Råde fotballen som spiller, trener, foreldrepappa og nå som ansatt. Han har gjort en meget bra innsats med å bygge relasjoner med næringslivet og skaffer inntekter til klubben. Han var også en meget viktig bidragsyter i gjennomføringen av Alle Jenter på banen og Champions Cup i 2021

Årets hederspris gikk til
Morten Skagevang

Vi gratulerer begge med vel fortjent pris, og takk for innsats så langt og ser frem imot mye godt samarbeid også i fremtiden i Råde Idrettslag!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle