Bli bedre kjent med Amalie Frøvik

Det er klart for den 27. utgaven av sommerserien «Bli bedre kjent med Råde-profilene». Vi har nemlig stilt spillerne og trenerne på dame- og herrelaget 10 spørsmål hver. Dagens person er damelagets Amalie Frøvik!

Navn: Amalie Frøvik
Alder: 
16
Posisjon på banen: 
Angrep

1. Hva er ditt beste ferieminne?
Mitt beste ferieminne kanskje fra da jeg var liten når jeg pleide å være med venninna mi opp på hytta til besteforeldrene hennes. Der hadde de en robåt som de pleide å ro ut til en øy som de kalte for sjokolade-øya. På sjokolade-øya pleide det å ligge masse sjokolade spredd rundt om kring, som besteforeldrene da hadde gjemt utover. Det husker jeg var veldig stas da jeg var mindre.

2. Hvem er ditt største forbilde? 
Mitt største forbilde er kanskje mine nærmeste som gjør meg glad, og som inspirerer meg til ulike ting.

3. Hva kunne du aldri klart deg uten?
Jeg kunne nok aldri klart meg uten mat å drikke, det tror jeg ingen andre kunne ha klarts seg uten heller?

4. Hva er du mest stolt av? 
Jeg er mest stolt av mine nærmeste og spesielt laget.

5. Hva er det beste rådet du har fått?
Det beste rådet jeg har fått er kanskje ikke stress ta ting litt som det kommer.

6. Hva er best med Råde som bygd?
Det beste med Råde som bygd er selvfølgelig Råde IL.

7. Hvem er den største entertaineren i Råde-garderoben? 
Det må nok kanskje bli Mia Enerly.

8. Hvem er den største hissigproppen på banen? 
Jeg tror nok de fleste kan bli litt hissige i kampsituasjoner, men hvis jeg skal velge en så må det nok bli Ida G.

9. Kan du røpe én hemmelighet om deg selv? 
Koden på telefonen min er 1234.

10. I hvilken divisjon spiller Råde i 2024?
I 2024 så tror jeg Råde spiller i 3. divisjon.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle