Bli bedre kjent med Ervin Kozica

Det er klart for den 30. utgaven av sommerserien «Bli bedre kjent med Råde-profilene». Vi har nemlig stilt spillerne og trenerne på dame- og herrelaget 10 spørsmål hver. Dagens person er herrelagets Ervin Kozica!

Navn: Ervin Kozica
Alder: 
29
Posisjon på banen: 
Forsvar/midtbane

1. Hva er ditt beste ferieminne?
Vil tro at for mange fotballfrelste så vil noen av de beste barndomsminnene være da man som yngre reiste på fotballcuper på sommeren. Toppen av kransekaken for min egen del var kanskje bronsje på Catalunya Youth Cup i Barcelona med SIL for mange år siden. I nyere tid så må det være turene til emiratene med fruen og alle sommere i Montenegro.

2. Hvem er ditt største forbilde? 
Vanskelig å velge ett «forbilde», jeg er ikke særlig opptatt av å idolisere andre mennesker for mye, selv om man kan lære mye av mange. Stor respekt for alle som ter seg med integritet og holder sitt ord. Forbilder er også alle som kommer sterkere ut av livets mange utfordringer og viser sterk mentalitet, kan like så godt være mannen (eller kvinnen!) i gata det.

3. Hva kunne du aldri klart deg uten?
Oksygen, vann og næring. Alt annet er oppskrytt.

4. Hva er du mest stolt av? 
Familien min.

5. Hva er det beste rådet du har fått?

6. Hva er best med Råde som bygd?
Har ikke rukket å bli så godt kjent med bygda enda, men de som jeg har møtt rundt klubben er varme og fine mennesker. Føler vi har mistet litt av det i det moderne samfunnet, særlig i litt større byer, så det er fint å se at det fortsatt finnes her.

7. Hvem er den største entertaineren i Råde-garderoben? 
Mange gode kandidater her, men en som ikke har blitt nevnt som jeg vil trekke frem er Agron – en fin veldig fin gutt som prater på innpust og utpust. DJ Beatfort bør vel også trekkes frem, går ikke et sekund i garderoben uten albansk musikk, på godt og vondt.

8. Hvem er den største hissigproppen på banen? 
Deni Hissignagic.

9. Kan du røpe én hemmelighet om deg selv? 
Nei. En kan ikke simpelthen bare røpe en hemmelighet, det vil være i strid med hemmelighetens funksjon.

10. I hvilken divisjon spiller Råde i 2024?
Det trekkes vel sent på høsten om jeg ikke tar feil, så det vet jeg ikke… Kan bli alt fra avdeling én til seks (i 3. divisjon…)

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle