Bli bedre kjent med Frode Nøss

Det er klart for den andre utgaven av sommerserien «Bli bedre kjent med Råde-profilene». Vi har nemlig stilt spillerne og trenerne på dame- og herrelaget 10 spørsmål hver. Dagens person er Frode Nøss!

Navn: Frode Nøss
Alder:
45
Posisjon på banen:
Head coach

1. Hva er ditt beste ferieminne?
Ferierer sjeldent uten at jeg skal se fotball. Reiste rundt alene i Ukraina under EM i 2012. Sov på ulike pensjonat og ble kjent med mange fine folk. Et godt og litt spesielt sommerminne i dag.

2. Hvem er ditt største forbilde? 
Stoltenberg og Obama. Beste lederne jeg har sett i moderne tid.

3. Hva kunne du aldri klart deg uten?
Nesespray, tyggis og kanskje solbriller. Er ekstremt lyssky. I fotballsammenheng vil jeg si Spiideo. Uten det verktøyet ser man fotball med kikkert. Den viktigste appen i livet mitt.

4. Hva er du mest stolt av? 
Som regel barna mine. Er vel også ganske stolt av hvordan utformingen på Toppidrettslinjen på St Olav vgs er blitt. Er et meget godt og anerkjent offentlig skoletilbud for de som vil mest.

5. Hva er det beste rådet du har fått?
Nederlag og motgang er bare feedback.

6. Hva er best med Råde som bygd?
Berg-brødrene og dugnadsånden rundt Råde. Klarer skape unike rammer i en liten breddeklubb.

7. Hvem er den største entertaineren i Råde-garderoben? 
Her er det mulig jeg ikke har full oversikt, og det kan være en del kandidater. Men hvis det tar av er sikkert Sebastian en man legger merke til.

8. Hvem er den største hissigproppen på banen? 
Må vel være Agu tett fulgt av Albion og Skogen. Veldig fine og rolig gutter, helt til de ikke er det lenger.

9. Kan du røpe én hemmelighet om deg selv? 
Jeg har alltid likt å danse. Har prøvd i 20 år å lære meg eletrick boogie. Jeg er også fanatisk opptatt av sjakk, og relativt uslåelig for «vanlige» folk.

10. I hvilken divisjon spiller Råde i 2024?
Vi har prestert jevnt ganske bra nå. Jeg er spesielt fornøyd med hvor vanskelig det er å skape sjanser på oss, noe selv Vålerenga sleit med. Vi er vel kanskje også Norges mestscorende lag (?). Vi skal jakte det opprykket med alt vi har, og så får vi se om prestasjonene fortsetter å være gode nok til det.​​​​​​​

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle