Bli bedre kjent med Ida Gustafsson

Det er klart for den syvende utgaven av sommerserien «Bli bedre kjent med Råde-profilene». Vi har nemlig stilt spillerne og trenerne på dame- og herrelaget 10 spørsmål hver. Dagens person er damelagsspiller Ida Gustafsson!

Navn: Ida Gustafsson
Alder: 
29 +…
Posisjon på banen: 
Spiss, men kan brukes i de fleste posisjoner

1. Hva er ditt beste ferieminne?
Har mange gode ferieminner, men turene til Dana Cup med fotballaget er minner man har med seg resten av livet. Alt fra bil/buss til Gøteborg, båtturen ned til Danmark, overnatting på skole/hytter, utenlandske motstandere, straffekonk, shopping i teltene, tivoli. Det har liksom hele «pakka», både sportslig og sosialt. 

2. Hvem er ditt største forbilde? 
Zlatan Ibrahimovic, en spiller man kan både elske og hate.

3. Hva kunne du aldri klart deg uten?
Det er så klart barna mine, Elias og Mille. 

4. Hva er du mest stolt av? 
På fotballbanen må det være den sesongen i Lyn da vi rykket opp med både 1.- og 2. laget, og jeg ble toppscorer med 112 mål. 

5. Hva er det beste rådet du har fått?
Keepertreneren jeg hadde i Lyn sa alltid at det å slenge seg skal være en nødløsning. Det går raskere og man dekker mer av målet ved å flytte beina sidelengs. Det syns jeg var et veldig bra tips som funket godt da jeg stod i mål.

6. Hva er best med Råde som bygd?
Det engasjementet og støtten bygda viser når noe blir arrangert eller når noe skjer er helt fantastisk. «Hele» bygda stiller opp! 

7. Hvem er den største entertaineren i Råde-garderoben? 
Det må bli maskoten vår, Mille.

8. Hvem er den største hissigproppen på banen? 
Hehe. Flere hissigpropper på laget, men hvis jeg skal trekke fram en så må det bli Simen.

9. Kan du røpe én hemmelighet om deg selv? 
Jeg takler ikke vått papir.

10. I hvilken divisjon spiller Råde i 2024?
Det hadde jo vært kult om både herre-og damelaget hadde rykket opp. En skikkelig opprykksfest hadde jo vært helt magisk!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle