Bli bedre kjent med Karoline Gulbrandsen

Det er klart for den femte utgaven av sommerserien «Bli bedre kjent med Råde-profilene». Vi har nemlig stilt spillerne og trenerne på dame- og herrelaget 10 spørsmål hver. Dagens person er damelagsspiller Karoline Gulbrandsen!

Navn: Karoline Gulbrandsen
Alder: 
31
Posisjon på banen: 
Sentral midtbane/forsvar. Er også hovedtrener for J15.

1. Hva er ditt beste ferieminne?
Vant Dana Cup i 2008 med Rapid Athene Moss og spilte finalen på stadion i Hjørring. En utrolig spennende kamp mot Bærums verk. Vi vant til slutt 3-2. Det er noe av det mest minnerike og morsomste jeg har vært med på.

2. Hvem er ditt største forbilde? 
Mona Enerly, ei fantastisk dame. Et virkelig forbilde for meg. Hun er alltid blid, omsorgsfull, forståelsesfull, dedikert, strukturert og bare helt rå. Tar imot alle med åpne armer.

3. Hva kunne du aldri klart deg uten?
Hva kunne du aldri klart deg uten? Jeg kunne aldri klart meg uten familien min eller kjæresten min, Henrik. Dagboka mi og kaffe ville jeg heller ikke klart meg uten. 

4. Hva er du mest stolt av? 
Jeg er mest stolt av meg selv. Jeg er alenemor til min 12 år gamle datter, den flotteste jenta på jord. Samtidig er jeg i full jobb som pedagog, spiller fotball og trener J15. Jeg har erfart mye i en ung alder, stolt av alt jeg har klart å utrette for meg selv og jenta mi.

5. Hva er det beste rådet du har fått?
FORVENT INGENTING, SETT PRIS PÅ ALT. Med den innstillingen kommer du langt. For meg handler det om å senke forventninger til alt rundt, da vil jeg etter hvert begynne å sette pris på så mye mer, være mer takknemlig og få en positiv innstilling. Det er viktig.

6. Hva er best med Råde som bygd?
Råde er en trygg bygd for barn å vokse opp i. Sjøen i Saltnes er helt fantstisk. Alle kjenner alle.

7. Hvem er den største entertaineren i Råde-garderoben? 
Anna! Hun er seg selv. Mye latter og glede! 

8. Hvem er den største hissigproppen på banen? 
Uten tvil Ida G, mye talent og lidenskap som blir til et sterkt vinnerinstinkt.

9. Kan du røpe én hemmelighet om deg selv? 
Hmmm… Jeg er en supernerd! Jeg er gamer og streamer, der heter jeg MissKagu! Liker alt sånne nerdeting, filmer og spill.

10. I hvilken divisjon spiller Råde i 2024?
Vi har en bra stall nå og med godt fokus er vi klare for 3 divisjon SÅKLART.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle