Forsterker med midtbanespiller fra PostNord-ligaen

Fredrikstad-gutten Fredrik Stokke (21) har vært ønsket i Råde i flere år og nå er han endelig klar. – Denne signeringen passer perfekt for meg nå. Jeg håper å slå ut i full blomst i denne klubben!

Det sier den unge midtbanespilleren, som allerede har fått spilletid i PostNord-ligaen (landets tredje høyeste nivå) med Ullern og Nardo. Oppveksten hadde han i Fredrikstad, hvor det ble spill for både Skogstrand som barn og FFK i ungdomsårene. Men nå er det Råde som gjelder og det er ingen tvil om at 21-åringen kommer til idrettsparken med en ekstrem vilje.

– Råde kjenner jeg jo godt fra før og det er veldig hyggelig at de har trua på meg. Jeg trenger gode, kjente omgivelser nå. Ønsket mitt er enda mer spilletid og muligheten til å bidra til et opprykk. Det har vært noen tøffe år for meg nå, så det hadde vært så fett å bidra til å få Råde opp én divisjon, sier Fredrik Stokke, som har trua på prosjektet som han nå blir en del av:

– Jeg har jo fulgt med litt og det trigger meg veldig. Jeg ser fram til oppgavene som venter og skal bidra både på og utenfor banen. Jeg ønsker å sette mitt preg sammen med resten av den sterke spillerstallen, fortsetter han.

Jacob Berg, som er i trenerteamet til A-laget, legger ikke skjul på at Stokke har vært ønsket i lang tid. Derfor er det ekstra moro at ønsket nå har gått i oppfyllelse.

– Vi så at det nå var en mulighet til å signere ham og takker Ullern for en god og ryddig prosess midt i sesongen. Stokke har vi fulgt en god stund og vi vet hva han er god for. Her får vi en spiller som jobber hardt og som er god med ballen i beina. Han er dyktig til å styre spillet og har både tempo og duellstyrke. Han er en ung spiller som passer profilen vår perfekt, forteller Berg.

A-laget var egentlig avhengig av å hente inn en ny spiller på midtbanen, ettersom Oskar Fritzner blir borte på grunn av studier.

– Vi gleder oss til å få med Fredrik Stokke denne høsten og han blir utvilsomt et fint tilskudd til gruppa, avrunder Jacob Berg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle