Kjempeinteresse for jentefotballfesten i Råde

I midten av februar åpnet påmeldingen til «Alle jenter på banen» og allerede nå har langt over hundre lag meldt seg på. Det ligger an til å bli en skikkelig fotballfest for jentene i juni-måned.

– Det er utrolig hyggelig og vi gleder oss stort til å arrangere konseptet her i Råde Idrettspark, sier Morten Skagevang, som er primus motor for «Alle jenter på banen».

I fjor ble fotballfesten redusert som følge av korona-pandemien og arrangeren måtte føye seg etter retningslinjene med maks antall personer til stede samtidig. I år ser det derimot ut til å bli annerledes, noe som Skagevang og resten arrangørgruppa i Råde IL Fotball gleder seg over. Datoen er satt til 11. og 12. juni, og alt skal foregå i idrettsanlegget til Råde IL.

– Vi ønsker jo å gjøre mest mulig for at dette skal bli en minneverdig cup for spillere, trenere og foreldre. Håpet er at det blir en slags festivalhelg, hvor det blir underholdning og andre aktiviteter mellom kampene. Vi er så heldige å ha med oss store aktører som DNB og AS Backe på laget, noe som gjør at deltagelsen for alle lag er gratis, fortsetter Skagevang.

Per dags dato er nøyaktig 140 lag påmeldt i ulike aldersklasser, men målsettingen er mye høyere.

– I Råde IL Fotball liker vi å sette oss hårete mål, så et sted mellom 350 og 400 påmeldte lag bør vi klare å få til, avrunder han med et smil.

Følg oss gjerne på FaceBook

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle