Nysignering debuterte med scoring i Rådes målfest

(Borgen-Råde 0-8) Råde-herrene leverte en strålende opptreden på Sandbakken kunstgress fredag kveld og sikret seg sin tredje strake seier i Amedialigaen. Nysignerte Ervin Kozica fikk også en super start på Råde-karrieren med scoring i debuten.

Starten på sesongen har mildt sagt vært positiv. Opprykksjagende Råde startet med seier i serieåpningen borte mot Sarpsborg FK (1-3), fulgte opp med hjemmeseier mot Ås (4-0) og toppet det hele med åtte mål i kveldens oppgjør mot Borgen.

Det vil si at rødtrøyene har en positiv målforskjell på 15-1 etter tre serierunder og full poengpott.

– Det er kjempebra. Vi har prestert godt innledningsvis, sier Råde IL Fotball-leder Knut Erik Berg og oppsummerer fredagens kamp:

– Vi kjørte på fra start og ledet med tre mål før kvarteret var spilt. Til pause ledet vi 5-0, så da ble det noen bytter utover i 2. omgang. Råde-gutten Ulrik Clausen fikk noen minutter igjen og det samme gjorde Jonas Paus som nylig returnerte til Råde. Alt i alt en fantastisk opplevelse, skryter han.

Deni Hasanagic og Fredrik Stokke scoret tre ganger hver, mens Maikel Nieves og Ervin Kozica noterte seg for hver sin nettkjenning. Spesielt moro var det med sistnevnte, som ble byttet inn som midtstopper i 2. omgang og scoret i sin første match.

Kozica signerte nemlig overgangspapirene tidligere i uken og styrker stallen ytterligere i 2023-sesongen. Kozica har tidligere spilt for Harstad og Moss FK i 2. divisjon, og var sist i Sprint-Jeløy. Nå venter en spennende tid i Råde.

Neste kamp er hjemme mot Drøbak-Frogn 29. april. Det blir et meget interessant oppgjør mellom to av opprykksfavorittene, så ta gjerne turen til idrettsparken for å støtte herrelaget vårt!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle