Offensiv spillertype klar for Råde

Peder Nomell har allerede rukket å spille flere titalls kamper i PostNord-ligaen (2. divisjon) i løpet av tre sesonger i Kvik Halden. Nå vil 22-åringen bøtte inn mål i Råde Idrettspark.

Peder er ikke gamle karen, men har i løpet av de siste årene sikret seg spilletid i solide ligaer. I tillegg til tre sesonger i Kvik Halden, har han også vært i Lyn FK, hvor han var fram til juni i år. Der ble det en del kamper i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon). Men nå er det Råde som gjelder ut året.

Peder kan bekle alle roller fremover i banen, noe som kommer godt med i opprykksjakten i idrettsparken.

– Laget ligger jo veldig godt an til å rykke opp, så dette skal vi klare. Jeg gleder meg veldig til denne høsten, smiler Nomell, som mildt sagt er heltent før serien starter om en drøy uke.

Til daglig studerer han markedsføring og ledelse på BI, og skal pendle til Råde. Dette opplegget har han en klar plan på.

– Vi er en gjeng som bor i Oslo. Vi skal derfor pendle sammen til Råde, så det skal gå greit. Jeg liker godt når hverdagen er litt travel, fortsetter Nomell, som opprinnelig er fra Tistedalen i Halden.

Kontrakten med Råde strekker seg i første omgang ut 2022 og det er ingen tvil om at det er store forventninger til nysigneringen. Jacob Berg, som er en del av trenerteamet, vet godt at Nomell er en spiller av sterkt kaliber.

– Peder er en spiller som vi har fulgt med i lang tid. Han har skaffet seg mye erfaring på høyt nivå, tross sin unge alder. Nå blir det enda mer konkurranse om de offensive plassene i laget, noe som er veldig sunt inn mot høsten, sier Berg.

– Peder er en spiller med godt driv, dyktig én mot én og er god med ball i beina. I tillegg scorer han mange mål. En super spiller å få inn i gruppa vår, avrunder Jacob Berg.

Vi takker Lyn FK for en god og ryddig prosess i forbindelse med overgangen, og ønsker Peder Nomell velkommen til Råde!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle