PUBLIKUMSKAMP i hallen

BLI MED PÅ PUBLIKUMSKAMP MED RÅDE IL HÅNDBALL SITT DAMELAG MANDAG 4 APRIL

Kom og hei frem Råde IL Håndball sitt damelag til mulig opprykk til 3 divisjon, Mandag 4. april klokken 20:30 i Rådehallen!!

Råde IL Håndball inviterer til GRATIS PUBLIKUMSKAMP

Dette blir et høydepunkt i håndballsesongen 2022 med mye liv i hallen og til stor inspirasjon for alle, sier sportslig leder Ann-Christin Lybekk, som håper på full hall på mandag!

Veldig gøy at vi etter en lang periode med pandemi nå kan rykke opp i 3. divisjon. Laget har utviklet seg veldig positiv den siste tiden og vi har tro på at vi kan levere en god kamp på mandag, sier trener Cato Lian og får støtte av Morten Hulleberg i trenerteamet.

Laget er sammensatt av spillere fra Råde IL Håndball og Skogstrand IL – Håndball, som startet et formelt samarbeid på junior- og seniornivå i 2020, forteller Ken Lid (tredjemann i trenerteamet). Han forteller at også 15- og 16-års lagene i klubbene har samarbeidet mye.

Håndballgruppa lover en fin ramme rundt kampen, og med bra med publikum på tribunen blir det liv i hallen!!

Lybekk forteller at en rekke sponsorer er med på arrangementet som gjør at kampen er gratis!
Så da er det bare å stille opp og bli med på publikumsfesten – alle som en – stor som liten!

Kampen går kl 20:30 i Rådehallen, tribunen er åpen fra 19:45

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle