Ungt midtstoppertalent har signert for Råde

Fabian Furø Hagen fra Sarpsborg er ikke mer enn 18 år gammel, men har allerede rukket å spille en rekke kamper i Amedialigaen. Nå har den ambisiøse forsvareren valgt å satse videre i Råde Idrettspark.

Råde IL Fotball-trener Frode Nøss er superfornøyd med nysigneringen:

– Vi har nettopp mistet Christopher Hjelkrem til Sprint, så vi måtte finne en ung og ambisiøs erstatter på stopperplass. Det har vi klart nå, sier Nøss, som har godt kjennskap til lagets nye tilskudd.

Det er med andre ord ingen tilfeldigheter i bildet. Fabian Furø Hagen er på ingen måte et ukjent navn.

– Fabian har en super holdning og er en type som passer godt inn i gruppa vår, og ikke minst spillestilen. Han er ambisiøs og treningsvillig, og er en lokal gutt. Vi har visst om ham en stund, fortsetter Nøss.

Spilleren selv kommer med ekstremt mye vilje og håper at han får bidratt mye i høstens opprykksjakt.

– Råde er en veldig attraktiv klubb med høye ambisjoner og akkurat det passer meg veldig bra. Jeg kommer nå inn i et godt miljø og jeg gleder meg veldig til alle utfordringene som venter, skryter nysignerte Fabian Furø Hagen, som beskriver spillestilen sin på følgende måte:

– Jeg er rolig med ball og liker å ha mye ball i beina. Jeg trives med å bygge opp spillet og er ganske hard i dueller, forteller 18-åringen, som nå trener for fullt.

Selv om det er nydelige sommerdager og ferietid for mange, er det knallharde treningsøkter på menyen for Hagen.

Vi ønsker velkommen til Råde Idrettspark!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle