Vil du bidra i fotballgruppas arbeid for barn og unge?

Det er 5. desember og den internasjonale frivillighetsdagen. I den anledning søker vi etter flere bidragsytere til fotballgruppa.

I tillegg til å drifte et velfungerende idrettslag med mange gutte- og jentelag, arrangeres det en rekke arrangementer gjennom året. Her i Råde har vi landets største turnering for jenter, «Alle jenter på banen». I tillegg arrangerer vi «IPOA Champions Cup», «Proffuka», to fotballskoler og den årlige publikumskampen.

I dag har fotballgruppa en gjeng med ivrige pådrivere som gjør disse arrangementene mulig å gjennomføre. Men for å kunne ta ytterligere steg er vi helt avhengig av flere hjelpende hender.

I Råde IL får man mulighet til å lære mye nytt og ikke minst bidra til å fortsatt skape en god og trygg arena for barn og unge i distriktet. Det er ikke noen spesielle roller vi søker etter, men om noen vil bidra i liten eller større grad så ønsker vi å komme i kontakt.

Da vil du bli en del av en driftig gjeng som har mye engasjement og skaper mye moro. Året 2023 blir minst like fartsfylt som 2022, så bli med!

Kontaktinfo til styret:

Knut Erik Berg – leder.fotball@raadeil.no – 908 82 233
Jens Berg – sportslig.fotball@raadeil.no – 995 42 757
Lars Martinsen – sportslig.ung.fotball@raadeil.no – 958 08 754
Geir Olsen – kretskontakt.fotball@raadeil.no – 982 51 321
Marie Bjørnli – kasserer.fotball@raadeil.no – 979 73 346
Leif Tore Alexandersen – administrasjon.fotball@raadeil.no – 906 20 958

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle