Åpne treninger for seniorlaget

Etter en velfortjent ferie for Rådes seniorlag, er det klart for nye treninger fra og med mandag. Da vil det også være mulig for andre spillere å prøve seg i idrettsparken.

Opprykket glapp dessverre i år, etter et knepent tap sammenlagt mot Sandefjord II tidligere denne måneden. Men gutta ble seriemestere i Amedialigaen (4. divisjon) og den siste kvalifiseringskampen mot Sandefjord II ble en fotballfest med over 1300 på tribunen. Nå skal det mobiliseres for ny sesong og et nytt forsøk på å sikre opprykket.

Det har allerede kommet inn mange henvendelser fra spillere som ønsker å prøve seg i Råde og vi kommer derfor til å ha åpne treninger i tiden som kommer.

Treningene vil være mandager og torsdager fra 18:30 til 20:00.

Dersom du har ambisjoner om å utvikle deg som spiller og bidra til å utviklet laget videre, kan du ta kontakt med Råde-trener Jacob Berg på telefon 95493799.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle