Disse skal bidra til å styrke Rådes jentesatsing i 2023

Jentefotballen har en stor prioritet i Råde IL og nå er grunnlaget lagt for å oppnå ny suksess i 2023 – både med tanke på resultater og ikke minst rekruttering. Møt noen av de nye trenerne for kommende sesong!

Mona Enerly og Simen Mathisen er kjente personer i lokalfotballen og de tar over ansvaret for den samlede treningsgruppen for J17- og damelaget. Enerly blir teamleder og Mathisen blir trener. De er begge under kontrakt med Fredrikstad FK ut året og vil derfor være å se på treningsfeltet i Råde Idrettspark først fra januar-måned.

– Vi er veldig fornøyd med å ha signert disse to trenerne og håper at det kan føre til tilvekst hos oss, sier sportslig leder for jente- og damefotballen i Råde IL Fotball, Runar Henriksen.

Råde kommer til å stille med et J17-lag i 11´er-serien og et damelag i 4. divisjon. Sportslig leder i Råde IL Fotball, Jens Berg, har klokkertro på den kommende sesongen.

– Vi tror dette kommer til å bli veldig bra. Mona er veldig strukturert og flink med mennesker. Hun er en trener som kan utnytte hele trenerteamet på en god måte. Simen har lang erfaring og er en type som skaper mye engasjement. Dette blir veldig bra, forteller Berg.

Men duoen kommer ikke til å stå alene – tvert imot. Ole Aakeberg, René Lindem og Ellen Solberg blir en del av trenerteamet, og Tone Camilla Thoresen kommer også til å bli en del av apparatet rundt lagene.

– Dette trenerteamet har blitt godt mottatt i Råde allerede og vi har nå et fantastisk utgangspunkt for kommende sesong. Vi ønsker selvsagt å bli enda bedre på rekrutteringssiden og løfte oss der. Men vi må starte et sted og nå får vi et flott sportslig opplegg som forhåpentligvis skaper positive ringvirkninger på sikt, avrunder Jens Berg med et smil.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle