Graver seg ikke ned etter kvalik-tapet:- Dette skal vi å reise oss fra!

To døgn har gått siden den avgjørende opprykkskvalifiseringen mot Sandefjord II, som endte med et knepent 2-3-tap sammenlagt. Allerede nå er arbeidet inn mot 2023-sesongen i gang, for denne gjengen skal slå knallhardt tilbake.

Først og fremst skal både spillerne og trenerapparatet gi seg selv en klapp på skulderen etter årets prestasjon. De havnet på toppen av tabellen og ble seriemestere, noe som Jacob Berg i trenerteamet er godt fornøyd med.

– Alt i alt en veldig god sesong. Den bunnsolide vårsesongen la grunnlaget for den gode høsten, der vi i starten hadde en krevende periode med svakere prestasjoner. Men vi klarte å reise oss og toppet det med storseier over Kråkerøy i den avgjørende toppkampen i oktober. I kvalifiseringskampene synes jeg vi leverte gode prestasjoner, spesielt de siste tre omgangene av dobbeltoppgjøret. Dessverre var vi ikke skarpe nok i de avgjørende situasjonene både offensivt og defensivt, og da røk vi, forteller Berg.

I hjemmekampen mot Sandefjord II var Råde dominerende og styrte så å si hele kampen. Men én defensiv feil og manglende effektivitet foran motstanderens mål, ble avgjørende denne gangen.

Men nok om det som har skjedd. Det får man gjort fint lite med. Nå er det litt ferie og arbeid inn mot 2023-sesongen som gjelder. Og det er ingen tvil om at gjengen kan ta med seg mye positivt fra i år.

– Det som har blitt bedre de siste månedene er at vi har hatt et mer stabilt treningsoppmøte fra samtlige i gruppa og begynt å finne oss selv igjen. Før Kråkerøy-kampen og kvalifiseringskampene mot Sandefjord II var det et enormt fokus i gruppa, og gutta hadde virkelig fortjent å få med seg dette opprykket etter det de har levert i år. Stemningen i gruppa var naturlig nok trykket etter tirsdagens opplevelse og det var en skuffet gjeng. Samtidig er jeg helt sikker på at vi klarer å reise oss fra dette og tar med oss de erfaringene vi fikk ved å spille slike kvalifiseringskamper med enorm betydning. Så handler det bare om å nullstille og finne ny motivasjon til neste år, fortsetter Jacob Berg.

På mange måter ble også hjemmekampen i opprykkskvalifiseringen en veldig god opplevelse. Over 1300 mennesker møtte opp og skapte en fantastisk ramme rundt matchen. For et grunnlag vi har for neste år!

Spillerne som foreløpig er klare for 2023 er følgende:
Julius Adaramola
Simen Kind Mikalsen
Netan Sansara
Maikel Nieves
Albion Latifi
Erik Skogen
Simen Eriksen

Klubben ønsker å ha med mange av de som har vært med i år og vi er i gang med spillersamtaler. Det er også svært gledelig at vi har blitt kontaktet av flere spillere som ønsker seg til Råde. Er du en spiller med ambisjoner, så ta gjerne kontakt for en prat!

Vi kommer tilbake med flere nyheter i ukene fremover!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle