Ble starstruck på Råde-trening

Det var som en drøm som gikk i oppfyllelse da 15-årige Lars Theodor Amundsrud Utne fikk sin første økt med seniorlaget denne uken. Ungguttens fotballgnist tok med andre ord fyll fyr.

Lars Theodor er opprinnelig fra Saltnes, men tok den naturlige overgangen til Råde IL tidlig i tenårene. Han har tatt store steg i ung alder, noe som første til at han fikk muligheten for hospitering på seniorlaget – altså muligheten til å delta på treningsøkter med de eldste gutta. Det kom rett og slett som et sjokk for 15-åringen, som ikke brukte særlig lang tid på å takke ja.

– Da jeg fikk meldinga ga jeg beskjed til mamma og hun ble helt i ekstase. Hun reagerte verre enn meg, sier venstrebacken med et stort smil.

– Jeg spiller jo til daglig på G16-laget og jobber hardt der, og nå ser man at treningen har noe for seg. Å være med seniorlaget var utrolig moro og jeg gleder meg til å være med de tre-fire neste ukene, fortsetter han.

Lars Theodor innrømmer at pulsen var litt høyere enn den vanligvis pleier å være da han entret banen før treningen på torsdag:

– Jeg fikk jo litt «kjendisøyne» da jeg kom hit (ble litt starstruck). Jeg møtte jo Simen og mange andre med erfaring fra eliteserien. Og i tillegg ble jeg applaudert inn på treningen av spillerne og trenerne. For en start, fortsetter han.

Vi ønsker Lars Theodor lykke til med hospiteringen!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle