Knut Erik Berg blir midlertidig daglig leder i Råde Idrettslag

Glenn Ove Foss takker for seg som daglig leder i Råde Idrettslag og Knut Erik Berg overtar stillingen i 50 % fram til 31. desember. – Det var et naturlig valg for oss ettersom vi trengte en person som kunne steppe inn fort og som vet hva som må til, sier Sebastian Mikalsen, som er styreleder i Råde Idrettslag.

Glenn Ove Foss har hatt stillingen i nesten tre år og skal nå inn i en salgsrolle i en Sarpsborg-bedrift. Han forteller at han har hatt noen lærerike år i idrettsparken og skryter enormt av dugnadsinnsatsen som legges ned hver eneste dag.

– Å jobbe med idrett på fulltid har vært spennende. Vi har fått til mye sammen, hvor vi har gjort oppgraderinger og ryddet opp i systemer. Og det er jo ingen tvil om at det er god driv i arrangementene her. Det er så mange spennende prosjekter og det er gøy. Næringslivet i Råde er utrolig flinke til å stille opp, slik at det er mulig å få til såpass mye på bygda. Det tyder på at det er mange dyktige folk med mye engasjement, forteller han og fortsetter:

– Jeg må også få rose den faste dugnadsgjengen – de er helt fantastiske. Bidraget fra dem er helt unikt! avrunder han.

Glenn Ove Foss hadde én måned oppsigelsestid og hadde ferie til gode, så han har nettopp hatt sin siste dag i Råde IL. Heldigvis skal han være en støttespiller i overgangen til ny daglig leder.

God hasteløsning

Sebastian Mikalsen og resten av styret måtte finne en rask og god løsning da Glenn Ove Foss sa opp sin stilling. Men styrelederen er ikke i tvil om at de har fått på plass en meget god erstatter – midlertidig.

– Vi hadde ikke så god tid og vi trengte en person som kunne steppe inn uten mye opplæring. Knut Erik Berg kjenner klubben godt fra før, for han har vært leder for fotballgruppa i mange år. Styret var enstemmig og vi er veldig glad for at Berg takket ja. Vi har også søkt og fått godkjent dispensasjon fra NIF ettersom Berg sitter i fotballstyret fra før. Alle formaliteter er på plass, forteller Mikalsen.

Når det gjelder stillingen permanent, svarer han følgende:

– Knut Erik Berg har en midlertidig stilling, for det er usikkert hva som skjer med denne stillingen på sikt. Vi må se på prioriteringene og hva som er det beste for idrettslaget. Uansett tror vi at en fulltidsstilling er det beste, men vi må finne ut av hva vi ønsker at den skal inneholde, svarer han.

Enormt engasjement

Knut Erik Berg er et velkjent fjes i idrettsparken. Han har lagt ned utallige dugnadstimer over mange år og er superklar for å ta fatt på jobben.

– Det er hyggelig å hjelpe Råde IL i en overgangsperiode. Det vil også gi muligheten for evalueringer og hva slags person vi trenger å få inn på sikt. Det er jo mange viktige prosjekter som pågår her og de krever mye tid ved siden av den vanlige driften. Vi har både håndball, innebandy, tennis, e-sport, barneidretten og fotball i idrettslaget. Heldigvis er det så mange flinke folk her, så jeg kommer nok til å fungere mer som en sparringspartner, forteller han.

For ordens skyld: Berg fortsetter også som leder i fotballgruppa.

Trenger du å komme i kontakt med daglig leder?

Knut Erik Berg:
E-post: dalig.leder@raadeil.no
Tlf.: 908 82 233

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle