Bli bedre kjent med Deni Hasanagic

Det er klart for den tiende utgaven av sommerserien «Bli bedre kjent med Råde-profilene». Vi har nemlig stilt spillerne og trenerne på dame- og herrelaget 10 spørsmål hver. Dagens person er Deni Hasanagic!

Navn: Deni Hasanagic
Alder: 
26
Posisjon på banen: 
Midtbane/spiss

1. Hva er ditt beste ferieminne?
Blitt mange fine feriedestinasjoner de seneste årene da jeg liker å reise. Lite som kan måle seg med Varadero i Cuba. Dubai er også som å reise til en egen planet.

2. Hvem er ditt største forbilde? 
Mor og far. Måten de har ofret sine liv og integrert seg i et fremmed land for at jeg og søsteren min skulle få best mulig oppvekst. Det har de, i mine øyne, klart med bravur.

3. Hva kunne du aldri klart deg uten?
Kontaktlinsene mine. -3,5 på begge øynene.

4. Hva er du mest stolt av? 
Selvdisiplinen min.

5. Hva er det beste rådet du har fått?
Denne klaffer best på engelsk: Do what you love – not what you’re told to love.

6. Hva er best med Råde som bygd?
Satsingen i Råde Idrettslag er veldig atypisk og jeg synes det er kult at de tørr å skille seg ut fra det normale. Ankomstsenteret gir også mange mennesker i nød et nytt håp i livet. Det synes jeg er fint.

7. Hvem er den største entertaineren i Råde-garderoben? 
Pedro Mandriz er en kandidat – skyter ut kommentarer uten mål og mening. Besfort har potensialet men han har vært så forelsket de siste 6 månedene at han ikke er til å kjenne igjen. Vi venter på at denne jenta skal innse hvem hun er sammen med slik at han kan komme tilbake til normalen. Det vil være til stor fordel for jenta og for garderoben.

8. Hvem er den største hissigproppen på banen? 
Agu har jeg sett tenne til utover det normale.

9. Kan du røpe én hemmelighet om deg selv? 
Jeg har en liten dose aldersangst.

10. I hvilken divisjon spiller Råde i 2024?
3. divisjon!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle