Bli bedre kjent med Emilie Margrete Leines

Det er klart for den ellevte utgaven av sommerserien «Bli bedre kjent med Råde-profilene». Vi har nemlig stilt spillerne og trenerne på dame- og herrelaget 10 spørsmål hver. Dagens person er damelagsspiller Emilie Margrete Leines!

Navn: Emilie Margrete Leines
Alder: 
16
Posisjon på banen: 
Keeper.

1. Hva er ditt beste ferieminne?
Jeg har mange gode ferieminner, men det første jeg tenker på er en sommer i 2014. Da var vi på familiehytta vår på Leines i Nord-Norge sammen med en stor del av familien min. Det er et minne som jeg husker som veldig koselig!

2. Hvem er ditt største forbilde? 
Mitt største forbilde tror jeg nok må være mine eldre søsken. Det er personer jeg er veldig glad i og ser veldig opp til!

3. Hva kunne du aldri klart deg uten?
Ganske kjedelig svar, men hadde nok aldri klart meg uten familie og venner.

4. Hva er du mest stolt av? 
Jeg er ganske stolt av forrige sesong i den gamle klubben. Vi hadde veldig bra laginnsats og endte derfor med at vi var ubeseiret og ble kretsmestere.

5. Hva er det beste rådet du har fått?
Det beste rådet jeg har fått er nok å være mot andre slik du vil at andre skal være mot deg, og at man må jobbe for å oppnå målene sine.

6. Hva er best med Råde som bygd?
Nå er jeg ganske ny i klubben og generelt i Råde, men det jeg har lagt merke til er bygdas store arbeidsinnsats og evnen til inkludering!

7. Hvem er den største entertaineren i Råde-garderoben? 
Mia Enerly skaper alltid god stemming!

8. Hvem er den største hissigproppen på banen? 
Selv om jeg ikke har vært i klubben så lenge har jeg lagt merke til særlig tre stykker, begge Ida’ene og Simen.

9. Kan du røpe én hemmelighet om deg selv? 
Jeg tror ikke jeg har så mange hemmeligheter, hvertfall ikke som jeg kommer på nå.

10. I hvilken divisjon spiller Råde i 2024?
Jeg håper jo selvfølgelig at vi har klart opprykk til 3. divisjon!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle