Bli bedre kjent med Maikel Nieves

Det er klart for den 22. utgaven av sommerserien «Bli bedre kjent med Råde-profilene». Vi har nemlig stilt spillerne og trenerne på dame- og herrelaget 10 spørsmål hver. Dagens person er herrelagets Maikel Nieves!

Navn: Maikel Nieves
Alder: 
33
Posisjon på banen: 
Spiss

1. Hva er ditt beste ferieminne?
Må si New York, men når jeg skal hjem til Granca er det også verdens beste følelse.

2. Hvem er ditt største forbilde? 
Sa i fjor at mamma er mitt største forbilde, og må si det igjen. Mamma er alltid der.

3. Hva kunne du aldri klart deg uten?
Jeg kunne ikke klart meg uten barna mine.

4. Hva er du mest stolt av? 
Barna mine – og å være pappa.

5. Hva er det beste rådet du har fått?
Som mamma sa: Alltid smile og se etter det som er positivt over det som er negativt.

6. Hva er best med Råde som bygd?
Rolig og koselig sted.

7. Hvem er den største entertaineren i Råde-garderoben? 
Gamle Netan når han flekser muskler!

8. Hvem er den største hissigproppen på banen? 
Agu!

9. Kan du røpe én hemmelighet om deg selv? 
Jeg er ikke født i Norge. Jeg kommer egentlig fra Spania.

10. I hvilken divisjon spiller Råde i 2024?
3. divisjon – garantert!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle