Bli bedre kjent med Tilde Sørensen

Det er klart for den 23. utgaven av sommerserien «Bli bedre kjent med Råde-profilene». Vi har nemlig stilt spillerne og trenerne på dame- og herrelaget 10 spørsmål hver. Dagens person er damelagets Tilde Sørensen!

Navn: Tilde Sørensen
Alder: 
17
Posisjon på banen: 
Back/kant

1. Hva er ditt beste ferieminne?
Mitt beste ferieminne var når jeg dro til Tenerife for første gang med hele familien da jeg var liten.

2. Hvem er ditt største forbilde? 
Mine største forbilder er Messi og Alexia Putellas.

3. Hva kunne du aldri klart deg uten?
Jeg kunne aldri klart meg uten telefon og venner og familie.

4. Hva er du mest stolt av? 
Jeg er veldig stolt over å ha et så godt forhold med meg selv og at jeg alltid klarer å se positivt på ting, selv om livet til tider kan være litt tungt.

5. Hva er det beste rådet du har fått?
«Don’t change so people will like you. Be yourself and the right people will love the real you.»

6. Hva er best med Råde som bygd?
Det beste med råde som bygd er folka. De er så vennlige av seg.

7. Hvem er den største entertaineren i Råde-garderoben? 
Den største entertaineren må vel være Mia.

8. Hvem er den største hissigproppen på banen? 
De største hissigproppene på banen må være Ida G, Mie og Cathrine.

9. Kan du røpe én hemmelighet om deg selv? 
Når du først møter meg så er jeg veldig åpen av meg så da kan det fort hende du får vite alt av meg, men jeg har aldri operert før eller blitt lagt i narkose. Noe som jeg selv er ganske overrasket av med tanke på at jeg kan være ganske klumsete.

10. I hvilken divisjon spiller Råde i 2024?
3. divisjon!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle