Bli med på årets fotballskole i Råde!

Råde IL arrangerer Tine Fotballskole mandag til onsdag 19. – 21. juni. Fotballskolen er for alderen 6-12 år. Dette vil være en unik mulighet til å være sosial med andre fotballinteresserte i samme alder.

Fotballskolen deles inn i alderstrinn, og vil kunne variere ut fra motivasjon, egne ønsker og hvor trenet spillerne er. Alle gruppene vil ha dyktige voksne trenere og unge lovende ungdommer som alle har trenerutdanning/erfaring fra fotballskoler og lignende arrangementer.

Vi ønsker også å ha egne grupper for jenter som enten ønsker å prøve fotball for første gang, eller for de som ikke har spilt så mye. Vi vil ha egne grupper og trenere dedikert til dette for de som ønsker, avhengig av antall påmeldinger.

Fotballskolen starter kl. 09:00 og slutter kl. 15:00 alle dager.

Alle deltakere får t-skjorte i teknisk materiale, sekk med fotballnett og et drikkeprodukt hver dag. Til en verdi av tilsammen ca 450,- kr. Alle vil også få utdelt en diplom etter fotballskolen.

Alle dager vil det bli servert sunn og god mat.

Pris for alle tre dagene er kr. 700,-

Trykk her for å melde på ditt barn!

Startdato
19.06.2023
Sluttdato
21.06.2023
Påmeldingsfrist
11.06.2023 – 12:59
Kontaktnavn
Netan Sansara
Kontakt-epost
arrangement.fotball@raadeil.no

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle