Slik har det gått med seniorlagene til Råde

Sesongen er i gang for fullt og vi har nettopp kommet oss over i en veldig spennende mai-måned. Råde-lagene har levert mye bra så langt og her kommer en oversikt over sesongstarten.

Både dame- og herrelaget, som ligger i hver din 4. divisjonsavdeling, ønsker å være med i toppen og kjempe om opprykk i år. Ambisjonene er store, men det er samtidig ingen tvil om at begge lagene må igjennom mange krevende matcher. Det har den første delen av sesongen vært et bevis på.

4. divisjon kvinner:
Råde-damene sesongåpnet med en 2-0-seier borte mot Trosvik og fikk det akkurat slik de ønsket. I 2. serierunde ble der derimot tøft. Sarpsborg FK vant 3-0 i Råde Idrettspark og tok med seg full poengpott. Råde ligger i skrivende stund på 4. plass på tabellen og skal møte Begby borte fredag 5. mai. Den kampen bør vinnes for å holde følge med serieleder Sarpsborg FK som står med sterke 9 poeng på 3 kamper.

Se tabellen her.

Kvinner senior 7er:
7er-laget vårt har kun spilt én seriekamp så langt i år og det endte med seier (2-3) borte mot Sarpsborg FK den siste uken i april. Råde ligger på 4. plass på tabellen med sine tre poeng. Neste kamp er hjemme mot Skjeberg torsdag 4. mai.

Se tabellen her.

Amedialigaen (4. divisjon) herrer:
Herrelaget står med 10 poeng på 4 kamper og har kun avgitt poeng mot Drøbak Frogn. De to møttes i idrettsparken i helgen og det endte som kjent 1-1. Råde er serieleder, men nyopprykkede Askim er hakk i hæl på 2. plass. De er á poeng, men har litt svakere målforskjell enn Råde. Neste kamp er borte førstkommende fredag 5. mai. Da tar herrelaget vårt turen til Fredrikstad for å møte Østsiden.

Se tabellen her.

5. divisjon herrer:
Råde stiller som kjent med et U23-lag i denne avdelingen og de har fått matchet seg godt så langt. Det har vært noen tøffe kamper, men Råde-gutta sikret seg årets første poeng i lokalderbyet mot Rygge mandag 1. mai. Den kampen endte 2-2, hvor Agron Novolani scoret begge målene. U23-laget ligger nå på 12. plass på tabellen.

Se tabellen her.

7. divisjon herrer:
Med ett uavgjort, én seier og ett tap ligger Rådes tredjelag på 6. plass på tabellen (midt på). De kan være godt fornøyde med sesongstarten og har trua på tre nye poeng når de møter Trosvik 2 tirsdag 9. mai.

Se tabellen her.

I tillegg til seniorlagene, har også våre yngreslag vært i aksjon. Vi oppdaterer vår Facebook- og Instagram-konto ofte og du kan følge disse kanalene for å holde deg oppdatert på hva som skjer i klubben.

Mai- og juni-måned byr også på mer enn bare seriekamper, for her blir det mange arrangementer. Først ut er «Alle jenter på banen» den første helgen i juni. Vi har nettopp spilt inn ny podkast med dette som tema, og da ble det storfint besøk av DNB. Podkasten kan du høre her.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle