Deltakelse i Temaserien runde 1

Temaserie 2022

Jenter 12/13 (født 2010 og 2009) fikk i helgen sin debut i møte med håndballforbundets temaserie som går over fire runder.

Temaserien er en utviklingsarena for spillere, trenere og dommere ved siden av regionserien. Målet er å fremme de ulike fasene i håndballspillet som innebærer at det spilles etter et bestemt tema i hver runde.

Etter to ukers intens øving på plasskifte var det endelig på tide å teste det ut mot andre lag som møtte opp i Bjørnholthallen i helgen.
Trenerne var mektig imponert over den utviklingen laget gjorde i løpet av 4 kamper, hvor laget plutselig kjørte i gang med plassbytter fra kant som de ikke hadde øvd på, men som jentene selv observerte at andre lag gjorde.

Fire kamper ble avsluttet med besøk på Peppes i Vestby og en kort shoppingrunde før vi satte kursen hjemover. Vi gleder oss alt til neste runde som skal handle om kantavslutninger og takker Univern Sarpsborg for de fine Craft-bagene som hele laget kunne stille med.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle