Deni drømmer fortsatt om opprykk: – Nå må vi vinne nesten alle kampene som gjenstår!

Til tross for at herrelaget imponerte stort i cupen, har det dessverre ikke gått helt etter planen i seriespillet. Men Deni Hasanagic og resten av troppen har på ingen måte gitt opp. Opprykksdrømmen lever for fullt.

Å komme til 3. runde i cupen sliter på, spesielt for Råde som fikk treningen i store deler av oppkjøringen redusert på grunn av en hard vinter. Det har blitt mange småskader og i forrige kamp (16. mai borte mot Lisleby) måtte de klare seg uten 8 rutinerte spillere.

Råde står med 15 poeng på 7 kamper og ligger på 2. plass i Amedialigaen. Tabellen toppes av Drøbak/Frogn som har 21 poeng. Det har med andre ord blitt en luke – noe som Deni Hasanagic tar på alvor.

Se tabellen her.

– Vi er dessverre ikke helt fornøyd med sesonginnledningen. To tap på sju kamper er ikke bra nok. Vi er veldig klar over årsakene til hvorfor det har blitt slik, men nå må vi komme oss videre og rette all fokus på å ta trepoengere i nesten alle kampene som står foran oss, sier han.

– Opprykkssjansen er der fortsatt, men de er så klart minimert noe ettersom vi altfor tidlig har avgitt poeng. Vi må først og fremst vinne alle våre kamper, så er jeg ganske sikker på at de lagene i toppen av vår avdeling også vil avgi poeng utover sommeren og høsten. Men fokuset for vår del nå blir kun på oss selv og levere gode prestasjoner, tilføyer den offensive spilleren.

Så skal det på ingen måte glemmes at laget slo ut både Kvik Halden og Moss FK i cupen, og tapte knepent (0-1) mot Sarpsborg 08 i 3. runde. Det ble tre herlige cupfester i idrettsparken, men Hasanagic vil naturligvis at en ny opprykkskvalifisering også skal gå av stabelen i Råde i november.

Neste seriekamp er hjemme mot Sparta Sarpsborg til lørdag klokken 15:00. Sistnevnte ligger på 3. plass på tabellen, så dette er faktisk en toppkamp i Amedialigaen. Vi håper at du tar turen og støtter herrelaget på veien mot tre nye poeng!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle