Vaffel-video med Marit tar av i sosiale medier

Marit Berg sin vaffel-hilsen til MFK-supporter Roy Kenneth Nilsbakken går så det suser i sosiale medier. Torsdag denne uken rundet den 100.000 visninger på Instagram.

I forkant av cupkampen mellom Råde og Moss FK i idrettsparken 26. april ble hjemmelaget beskyldt for å kun servere «ihjelstekte vafler» på kampene. Kritikken kom fra Nilsbakken, eller «Hjælmen» som han ofte kalles. Kommentaren kom på Facebook noen dager i forkant av oppgjøret og var riktig nok med et glimt i øyet.

Men på kampdagen ville vår faste vaffelsteker Marit Berg sende en hilsen tilbake. Hun stilte opp på video og oppfordret «Hjælmen» til å prøve en «pølse i vaffel» på kampdagen i idrettsparken. Det ble et hyggelig møte mellom de to og «Hjælmen» beklaget seg for kommentaren med humoristisk tone.

Det som er meget spesielt er at videoen av Marit har gått viralt etterpå. Det som egentlig var ment som en personlig hilsen, har nå blitt sett over 101.000 ganger på Instagram. Det er naturligvis rekord på kontoen til Råde IL Fotball – som i dag har cirka 1300 følgere på Instagram og 3100 følgere på Facebook.

Videoen har så langt fått 1122 likes og Råde har fått flere titalls nye følgere som følge av videoen.

SE VIDEOEN HER: (INSTAGRAM)

SE OGSÅ VIDEOEN FRA MØTET MELLOM DE TO!

Til tross for suksess, tar ikke Marit seg friste av influenser-tilværelsen.

– Dette er helt vilt. Men nei, jeg skal ikke bli influenser. Jeg får holde på med det jeg kan, sier hun og ler.

Marit understreker også at responsen hart vært utelukkende positiv.

– Jeg har fått mange hyggelige kommentarer fra folk som har sett meg på sosiale medier. Jeg synes jo at cup og fotball er veldig moro, og ekstra artig da vi satte mossingene på plass, smiler hun.

I Råde IL Fotball er det vanligvis et annet familiemedlem som mye omtalt, nemlig daglig leder Knut Erik. Han har frontet Råde på beste vis i lokal media og riksdekkende TV den siste tiden, men på egne sosiale medier er det mor som innehar rekorden.

– Det er godt å sette ham litt på plass, for han har dukket opp overalt de siste ukene, avrunder hun lattermildt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle