Duket for toppkamp i Råde

Lørdag braker det løs med toppoppgjør i Amedialigaen når serieleder Østsiden kommer på besøk.

Både Råde og Østsiden har vunnet sine tre kamper så langt i sesongen og det ligger derfor an til å bli en knalltøff duell i idrettsparken. Råde-spiller Simen Kind Mikalsen har scoret fire mål på tre kamper og tror lørdagens kamp virkelig kan bli en underholdende batalje.

– Dette tror jeg blir en severdig kamp med mange gode fotballspillere. Vi skal prøve å underholde så godt som mulig, sier Mikalsen.

Råde har så langt vunnet mot Greåker (0-2), Sparta Sarpsborg (3-0) og Kvik Halden (1-2), noe som tilsier en positiv målforskjell på 7-1. Østsiden står med solide 14-4 i målforskjell og har dermed fått god uttelling i de tre første kampene.

Se tabellen her.

Mikalsen er fornøyd med det Råde har prestert så langt, men samtidig er han klar på at de ikke har fått ut sitt fulle potensiale riktig ennå.

– Jeg synes det har vært relativt stabilt fra vår side, bortsett fra sist kamp mot Kvik Halden II. Da fikk vi det ikke til prestasjonsmessig. Vi har fortsatt ikke vist toppnivået vårt og det er på en måte betryggende og gir oss selvtillit. Det er mange nye på laget, så relasjonene sitter ikke ett hundre prosent ennå. Men samholdet og kulturen i gruppa er veldig bra, så vi må være litt tålmodige, forteller Mikalsen, som mener det er god grunn til å ta turen til idrettsparken klokken 15:00 på lørdag:

– Her håper jeg at folk møter opp. Her blir det temperatur på banen og to lag som spiller god, offensiv fotball, avrunder han med et smil.

Kampstart er 15:00 i Råde Idrettspark. Velkommen!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle