Gikk seirende ut av toppkampen

(Råde-Østsiden 2-1) Det utviklet seg til å bli en skikkelig fotballthriller i idrettsparken da de to topplagene møttes lørdag ettermiddag. Til slutt var det hjemmelaget som kunne slippe jubelen løs for seier og tre nye poeng.

Begge lagene var ubeseiret før kampen og alt lå derfor til rette for en meget spennende match. Det ble det også.

Den første halvtimen var riktig nok jevn og sjansefattig, men utover i 1. omgang løsnet det virkelig for Råde. I det 34. minutt fant Julius Adaramola nettmaskene og kun et par minutter etter doblet Simen Kind Mikalsen til 2-0. Dette ble også pauseresultatet.

Etter hvilen bølget spillet litt fram og tilbake, og etter hvert fikk også gjestene «hull på byllen». Et straffespark ble satt kontant i mål av Said Barakat i det 67. minutt og Østsiden fikk virkelig «blod på tann». Men Råde holdt unna og sikret seg årets fjerde strake seier.

Råde er i skrivende stund serieleder i Amedialigaen!