Fotballfest med over 2000 i Råde

Lørdag gikk Minifestivalen av stabalen for første gang i Råde Idrettspark og for et arrangement det ble. – Det var over 2000 mennesker her i løpet av de seks timene og hele 115 lag var i aksjon, forteller Morten Skagevang, som var en av arrangørene.

Minifestivaler er kort fortalt en type cup for de yngste lagene. Disse spillerne har ikke seriespill og derfor arrangeres det heller Minifestivaler gjennom året, hvor flere ulike klubber er vertsskap i løpet av sesongen. Lørdag hadde Råde IL gleden av å arrangere for første gang.

– Det ble en veldig positiv opplevelse. Det var mye idrettsglede og mange av lagene spilte sin aller første cup i helgen, smiler Skagevang, som også ønsker å rose alle som hjalp til i klubben:

– Vi har så flinke folk som stiller opp på dugnad, så det er moro å ha arrangementer her. Det er en erfaren gjeng som sørget for at Minifestivalen gikk knirkefritt, fortsetter han.

Minifestivalen var også det første arrangementet siden 2019 som gikk uten koronarestriksjoner, noe som selvsagt gjorde alt så mye enklere. Det er også en fordel når Råde IL igjen skal arrangere en enda større cup om noen få uker.

Helgen 11. og 12. juni går «Alle jenter på banen» av stabelen i idrettsparken og der er allerede over 200 lag påmeldt. Og deretter følger flere ulike arrangementer, så denne sesongen blir virkelig fartsfylt i Råde.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle