Presseinfo til cupkampen mellom Råde og FFK

Onsdag 18. mai kommer Fredrikstad på besøk til 1. runde i NM her i Idrettsparken. Under følger viktig info til presse som skal dekke kampen.

Akkreditering skjer via dette skjemaet, og må sendes inn minimum fire dager før kampen. 

Ankomst

Ved ankomst til arenaen, vil det være mulig å hente akkreditering i ved hovedinngangen ved tennisbanen. Oppgi navn og arbeidsgiver. Etter akkreditering vil presse bli henvist til presserommet (bak VIP-tribunen), og fotografer vil få utdelt en foto-vest som skal bæres under kampen. 

I presserommet vil det være servering av mat, kaffe og mineralvann. Lagoppstillinger vil bli gjort tilgjengelig ca. 75 minutter før avspark.

Under kampen er det avsatt 12 plasser til skrivende presse nederst på VIP-tribunen. 

Internett

Her i Idrettsparken vil dere få tilgang til et trådløst internett som fungerer både på presserommet og på tribunen. Informasjon om pålogging får dere på kampdag.

Det vil være tilgang på stikkontakter for oppladning av PC, fotoapparater og annet utstyr.

For fotografer

Fotosonene i Råde idrettspark er bak begge målene og på langsiden nærmest hovedtribunen. Langsiden på samme side som benkene skal ikke benyttes av andre enn spillere og ledere for de respektive lagene.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle